Get Adobe Flash player
Iroda-Profil webshop
Iroda-Profil webshop
Iroda-Profil webshop

Iroda-Profil Kft. - Szentes

Az Iroda-Profil Kft. 1994. decemberében alapított cég. Egyéni vállalkozói státuszából nőtte ki magát Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Kezdetben csak közületeket szolgáltunk ki, 1998 –ban nyitottuk meg első kiskereskedelmi üzletünket.

A 18 év alatt sok sikeres újítást vezettünk be a papírkereskedelem területén.

Cégünk vezette be elsőként a papírboltoknál a spirálozást, hőkötést és fénymásolást mint szolgáltatást a kereskedelmi értékesítés mellett.

Elsőként  teremtettünk játszósarkot a papírboltban, ahol rajzolhatnak a kisebb gyerekek amíg szüleik,kísérőik vásárolnak.

Termékpalettánk kialakításánál
2 szlogenünk az iránymutató

„ Jót, s jól!”

Tény-. A piac mindig is érzékeny az árakra. Van azonban egy sokkal erősebb  érv amit nem gyakran írunk le .Én így fogalmaznék minden fillér kidobott, elherdált amit olyan termékre költünk, melyet nem tudunk megfelelő minőségben kellő ideig használni.

Ezért mi csak olyan termékeket forgalmazására törekszünk, melyek segítségével pontos minőségi munkát lehet végezni, az ára felhasználóbarát.

Ingyenes túrajáratszerű kiszállításainkkal költséget takarítunk meg a 2-3 fős irodáknak termelő cégeknek .

A különféle papírtermékek, füzetek, leporellók és az író- és irodaszerek széles választéka mellett minőségi reklámajándékokkal is kínálunk ügyfeleinknek. Egyedi és céges megrendeléseket is kiszolgálunk – megvalósítjuk álmait!
Régiónkban unikumként bemutatótermünkben gazdag ajándéktárgy választékkal várjuk a cégvezetőket, marketingszakembereket, ahol nemcsak katalógusok színes kínálata alapján választhatnak, hanem egyedülálló módon kézbe is vehetik a kiválasztott termékeket. Így professzionális szaktanácsadásunk mellett az alkalomhoz illő legtökéletesebb reklámajándék kerül kiválasztásra.

Irodaszerek széles választéka

Külön figyelmükbe ajánljuk textíliaemblémázásunkat. Elégedett ügyfeleink többek között egyedileg hímzett, szitázott, transzfernyomott textíliákat – klasszikus kereknyakú, illetve piqué pólók, egyéb textil kiegészítők – álmodtak meg a mi segítségünkkel.
Kedvező emblémázási lehetőségeink nemcsak a különféle textíliákra és reklámtárgyakra terjednek ki: esküvői, ballagási, céges és egyéb meghívók gyártása, különféle nyomdai munkák elvégzése is a profilunkba tartozik. Minőségi grafikai tervezésünk a garancia az Önök megelégedésére.

Reklámajándékok és textíliaemblémázás


„ Nálunk a Kicsik is Nagyok!”

A kiskereskedelemben különösen igaz nem a volumennel tudunk törzsvásárlói családot teremteni, hanem az apró pici igények kiszolgálásával,oda figyelve a kérésekre az egyedi igényekre.

 Az óvodás gyerekek,akik ceruzaválasztását segítjük úgy, hogy a különböző márkájú és fogású ceruzákat, filceket kipróbálhatják

A középiskolások és az egyetemisták széles választékát találják meg, a regiszteres és lefűzhető akár 200 lapos füzeteknek. A műszaki pályára készülők a ROTRING és STEADLER ,CASIO ,SENCOR termékek közül válogathatnak.


Jövőképünk

A webáruházunk megnyitásával még komfortosabbá kívánjuk tenni ügyfeleink rendelési szokásait, elősegíteni  termék leírásainkkal a termékkiválasztást.

 A közeljövőben szeretnénk újabb kiskereskedelmi boltot nyitni a vásárlói igények alapján, melyet a város frekventáltabb helyén képzelünk el.

 NYITVATARTÁSUNK:
hétfőtől -péntekig : 8 – 17 óráig
szombaton : 9- 12 óráig

Szeretettel várunk minden kedves régi és leendő vevőnket a József Attila u. 18. szám alatti üzletünkbe, vagy internetes felhasználóink közé!

Tisztelettel

Korecz Mónika
ügyvezető